Akik már voltak nálunk

Női eladóként bevallom kicsit szorongtam attól, hogy most át lesz vizsgálva a 12 éves autóm, ami nekem már a szívemhez nőtt, de épp eladni készültem. Egy hölgy vevőjelölt hozta az ötletet, hogy neki szüksége van a szakértői szemre, hiszen ő is felhasználói szinten ért az autókhoz, mint én. Ekkor került képbe Pryma Zoltán és szakértő csapata. Minden hasonlóan elveszett hölgy vevőnek és eladónak csak ajánlani tudom ezt a professzionális és gyors átvizsgálást. Olyan apró részleteket megtudtam a saját autómról bő két óra alatt, amit az elmúlt 5 évben, sőt előtte sem soha. Milliméterről milliméterre átvizsgálták az autómat az igényes és tiszta szervízben, és átlátható, nagyon korrekt szolgáltatást kapott a vevő, így én is mindent megtudhattam pl. a klíma feltöltés, fagyálló folyadék szint és a fékfolyadék rejtelmeiről. Így is el lehet adni autót nem hozzáértő nőként, ahol még tanulhatok is:) nekem ez egy élmény volt!! Igazán csodás látni, mikor valaki szereti amit csinál, és sugárzik róla, hogy azt csinálja, amit szeret:) Köszönöm:)

S. Edit

Amikor felvettem a kapcsolatot a műhellyel, Pryma úr azonnal adott ídőpontot. Az átvizsgálás előtt közölte, hogy az ügyféllel együtt történik az átvizsgálás, és minden kérdésemre készségesen válaszolt. Minden létező részletet átvizsgáltak, és átfogó állapotfelmérést kaptam az autómról, és tájékoztatott a típus (Volkswagen Golf 7) karakterisztikájából adódó problémákra, amire figyelni kell, de senki nem hívta fel rá a figyelmemet. Mindenképpen ajánlom mindenkinek, és jó tudni, hogy van olyan műhely és szakemberek, akik becsülettel és a legmagasabb színvonalon végzik a feladatot. Akik drágálják a szolgáltatás árát, nincsenek tisztában azzal amit kapnak.

H. Iván

Elsőre drágának találtam az átvizsgálást. Látva azonban, hogy milyen tapasztalattal, szakértelemmel, alázattal és műszerparkkal végezte Zoli és fiatal kollégája az autóm átvizsgálását, azt kell, hogy mondjam, hogy minden forintot megért. Meleg szívvel merem ajánlani őket. Csak így tovább! 🙂

K. Dániel

Kiváló, prémium szolgáltatás! Nem összekeverendő az általános átnézéssel, itt tényleg mindent alaposan megvizsgálnak és átnéznek, ezen felül a szakértői tesztvezetés sem átlagos. A hibátlannak hitt Mazda 5-ösöm 8 hibaleírással távozott, ráadásul úgy, hogy ha kellett volna el sem jutott volna Horvátországba, mert nagy eséllyel lerobbant volna.

Köszönöm az alapos és korrekt vizsgálatot!

S. András

Volt már nálunk? Írja meg véleményét!

Ha már volt nálunk autóátvizsgáláson, akkor kérjük írja meg véleményét! Teljes nevét és e-mail címét nem publikáljuk!

4 + 5 =

Kedves Zoltán, szeretném még egyszer megköszönni a segítségét az autóvásárlás folyamatában! Tegnap sikerrel le is bonyolítottuk a szükséges papírmunkát, elhoztam az autót, s ma már át is írattam a nevemre. Remélem sok hozzám hasonló ügyfélnek tud majd tanácsot adni az autótvennék szolgáltatáson keresztül!

S. Gyula

Még egyszer szeretném megköszöni a tegnapi profi átvizsgálást és a sok hasznos tanácsot!

K. Árpád

Azt senki sem írta eddig, hogy Pryma szervíz azért volt csilli-villi mert igényes volt az ember, nemcsak magára és a környezetére, hanem a munkájára is. És ahogy néztem, főnökként ezt elvárta az ott dolgozóktól is. Drága volt? Persze, hogy drága volt. Csináltasson bármelyikőtök az I. kerület valamelyik társasháza aljában egy műhelyt, mire berendezitek kíváncsi leszek az ár listátokra! Pár hete voltam átvizsgáltatni az autómat, Pryma Úr egy talpig Úriember volt az első kézfogástól az utolsóig és végig bevontak a vizsgálatba. Azt éreztem, hogy másfél óráig kizárólag azon dolgoztak, hogy a lehető legtöbbet tudjanak kideríteni nekem az autóról és mindezt alaposan, profi módon. Persze mindenkin lehet röhögni ha nagyon akarsz. Ezt a mostani műhelyt inkább hagyjuk. Nekünk nem kell az igényesség mert annak ára van, csak annyit várunk el, hogy cserébe mindent IS megkapjunk. Az autóvásárlásnál is ugyanez van, nem baj ha szétesik, meg széttekerték már az órát csak keveset mutasson. Ja, de pénzünk az nincs, csak igényeink tengere…

T. Zoltán

Elérhetőségeink

PRRT Kft.

Cím

1015 Budapest,
Hattyú utca 1.

Telefon

+36-30/942-11-33

Email

info@autotvennek.hu

Küldjön üzenetet