Videók

Total Car-Pryma Autócentrum együttműködés

Ezúton mondok köszönetet a TotalCar csapatának, hogy közös munkával létrehozhattunk egy új és sikeres autóssorozatot. A nálunk forgatott 12 epizód több mint 2 millió megtekintésen van túl.
Magam és kollégáim nevében további sok sikert kívánok a sorozathoz!

Pryma Zoltán Pryma Autócentrum

Tisztelt Kommentelők!

El szoktam olvasni a kommenteket, mert úgy gondolom mindenből lehet tanulni. Érthető módon elsősorban a pozitív kommenteket szeretem, de az építő jellegűeket is igen nagyra tartom. Szeretnék veletek néhány gondolatot, kvázi kulisszatitkot megosztani.

Egy ilyen 10 perces epizód leforgatása nagyon sok munkával jár. Minimum 3 óra a forgatási idő és legalább ennyi az utómunka is. (erre nincs rálátásom)

A szervizek járatlanok a médiaiparban. A médiások járatlanok az autójavító iparban. Mindenki próbálja a legjobb tudása szerint végezni a feladatát. A szerviznek nincs beleszólása az összevágott anyagba. Ahogy nem tudjuk azt sem, hogy milyen gépkocsit kapunk vizsgálatra. Jót, leharcoltat, menőt, ápoltat, vagy egy lavor csavart.

Aki a vágást szerkesztést csinálja, nincs teljesen képbe a szakmai dolgokkal. És persze senki nem tévedhetetlen, senki nincs birtokában minden tudásnak! Így mi sem.

Zách Dánielnek egy rendkívül jó szándékú kezdeményezése ez a sorozat. Mi is azért álltunk bele – azon kívül, hogy ebből a szakmából élünk –, mert tenni kívántunk valamit a “közjó” érdekébe. Nekünk a sorozat az ismertségen kívül semmi pluszt nem hozott. (Az ismeretséghez annyit hozzátennék, hogy az elmúlt 20 évben nem volt két hétnél rövidebb várakozólista a műhelyünkben.)

Az elválásunk okáról diplomatikusan annyit tudok mondani, hogy nem értettünk egyet bizonyos témákban. Mivel senkinek nem kötelező együtt dolgoznia, így mi sem tesszük azt a továbbiakban.

A véleményem változatlan, ez a műsor nagyon jó! Nagyon sokat segít azon embereknek, akik azt hiszik, hogy ha egy autó szép vagy szépnek vélik, akkor az jó is. Ha csak egy kicsit is sikerült rávilágítani arra, hogy mielőtt vásárolnak egy autót, azt érdemes egy őket képviselő szakemberrel átnézetni, akkor már tettünk valamit.

És hogy válaszoljak is az egyik „kardinális” kérdésre, hogy mivel is jár a tulaj? Hyundai Santafe 2.2 Crdi 2019. Továbbra is azonosulok Dani nemes kezdeményezésével, így állok rendelkezésére mindenkinek, akinek szüksége van ránk.

További sikeres epizódokat a készítőknek, hasznos időtöltést a nézőknek!

Pryma Zoltán

Szakértőnek kért fel a TV2, hogy kísérjem el a stábot akik rejtett kamerás felvételen átlag gépkocsit kívántak vásárolni. Egyetlen korrekt ajánlatot sem kaptunk.

Respekt. A jó szándék mindig is látszott az Önök részéről,ahogy a hozzá értés is. Az áraik meg teljesen a cég magánügye, hiszen fenn kell tartani a céget és ez nem hiszem hogy gondot jelent. Van egy mondás : aki tudja csinálja, aki nem tudja beszél róla. A 12 részből az jött le hogy Önök az elsőbe tartoznak, néhány kommentelő meg valahova. Döntse el mindenki ki hova. 😃

Nekem tetszett az átvizsgálás menete Önöknél, bár volt pár dolog minden részben amiben én belekötöttem, de amolyan elégedetlen-morgós-kötekedős típusú vagyok. A vágáson pedig rettenetesen sok dolog múlhatott, ez teljesen érhető. Összességében nekem akkor is jó szakembereknek tűntek Önök.

Köszönünk mindent ! További sok sikert önnek és műhelyének !!!!

Ilyen egy korrekt válasz!!! Köszönjük az őszinteséget es az elmúlt 12részt!!!

Ha budapesti lennék akkor tuti hozzátok vinném a kocsit szervizelni. Köszönjük a kiváló szaktudású munkátokat! Csak így tovább! Örülök, hogy leírtad a fentieket. Üdv!

Elérhetőségeink

PRRT Kft.

Cím

1015 Budapest,
Hattyú utca 1.

Telefon

+36-30/942-11-33

Email

info@autotvennek.hu

Küldjön üzenetet